Ervaringen

Oniris werkt effectief tegen snurken en slaapapneu. Dat beweren we niet alleen, dat is ook de ervaring van mensen die de snurkbeugel gebruiken. Hieronder lees je hun verhalen.

SlaapapneuSnurken
5/5

Sinds twee weken gebruik ik deze anti snurkbeugel. Mijn resultaten zijn overwegend goed, mede rekening houdend met een korte periode van verkoudheid. Hiervoor gebruikte ik gedurende 20 jaar een beugel van een ander merk die de tong op zijn plaats hield. Deze oplossing was alhoewel in de regel goed, veel minder comfortabel en kwetsbaar en daarmee duur omdat die regelmatig moest worden vervangen.

M. Heule

Snurken
5/5

Deze beugel werkte voor mij vanaf de eerste nacht. Heb hiervoor gebruik gemaakt van de app Snorelab. Dacht eerst dat deze niet goed geregistreerd had. Maar snurk-score ging van ruim boven de 100 naar onder de 10! Klemmetjes aan de zijkant prikken wat in je wang, dit is vooral ’s ochtends gevoelig, maar verdwijnt weer snel. Handleiding en op maat maken is erg eenvoudig.

NV

Snurken
5/5

Eén van mijn beste aankopen ooit. Mijn gesnurk is helemaal verdwenen, ik word veel uitgeruster wakker en mijn vriendin wil weer bij me slapen. Na een aantal dagen al gelijk resultaat en na een week bij het proberen van haakjes nummer twee was hij perfect.

Tip: Wacht een tijdje met het (veel) verstellen van de beugel. Laat je kaak/gebit eerst even een paar dagen of een weekje wennen. Ik begon al vrij snel met de beugel langer te maken wat resulteerde in best intense pijn in mijn gebit bij het wakker worden. Wacht dus eerst even totdat je volledig comfortabel bent met de huidige lengte haakjes

Yari

Snurken
5/5

Wat een geweldige beugel, manlief snurkt niet meer, ik hoor hem heel rustig ademhalen. Ik zou hem iedereen willen aanbevelen.

Annette

SlaapapneuSnurken
4/5

Eindelijk kunnen mijn vrouw en ik weer samen slapen. Omdat een beugel voor mij niet meer werd vergoed op zoek naar een betaalbaar alternatief en met deze beugel is vanaf de eerste nacht succes geboekt.

CJH

Slaapapneu
4/5

Vanaf nacht 1 een succes de Oniris anti-snurkbeugel. Wel blijven de kaakspieren gevoelig, ene keer meer dan de andere keer. Mogelijk heeft dit ook te maken met het knarsen wat ik soms doe. Slaap beter door dat ik ook geen apnea’s meer heb.

Kiki

Slaapapneu
5/5

Er is ontdekt dat ik slaapapneu heb, ik had toen een CPAP beugel gekregen van mijn tandarts via mijn zorgverzekering. Aangezien ik daar niet mee kon slapen, omdat deze zo groot was ging ik opzoek naar wat anders. Daar vond ik deze Oniris anti-snurkbeugel, eenmaal thuis gekregen heb ik de Large uitvoering gebruikt met afstandhouder nummer 2. En wat bleek, ik voelde mij stukken beter. En mijn ademstops waren van 23 per uur naar 8 per uur gegaan. Top…voel me stukken beter.

Erwin

Snurken
5/5

Wat een uitvinding. De anti-snurkbeugel van Oniris helpt echt. Sinds een ruime week gebruik ik deze en mijn partner geeft aan mij echt niet meer te horen. Zelf heb ik geen last van de beugel, deze zit prima in mijn mond en is er ook nog niet uitgevallen ’s nachts. Kortom, 2 happy sleepers met deze Oniris.

Lonneke

Snurken
4/5

Sinds enkele jaren maakte ik gebruik van een concurrent snurkbeugel in combinatie met snurkpleisters, echter met onvoldoende resultaat. Na een zoektocht kwam ik op de Oniris anti-snurkbeugel uit en heb deze besteld omdat volgens de beschrijving de onderkaak echt naar voren werd geduwd. Het aanpassen op mijn tanden ging erg gemakkelijk en het afstellen met de afstandshouders spreekt voor zich. Vanaf avond één geen ‘commentaar’ meer van vrouwlief gehad voor wat betreft mijn snurkgeluiden. We zijn nu een goede 1,5 week verder en nog steeds zijn de snurkgeluiden verdwenen. Conclusie; een geweldige aankoop waardoor ik ook geen neuspleisters meer nodig heb. Klein puntje ter verbetering voor de snurkbeugel. De beugel drukt de onderkaak naar voren waardoor de inkeping, in de onderbeugel, een kleine irritatie oplevert omdat de inkeping licht tegen de binnenkant van mijn mond ‘schuurt’. Groet, een erg tevreden gebruiker!

Jeffrey

Slaapapneu
5/5

Perfect systeem! Het helpt effectief tegen mijn slaapapneu. Ik heb veel beugels geprobeerd en die verdwenen in de prullenbak: onbruikbaar. Deze beugel vereist wat precisie in het goed bijten en daar word ik steeds behendiger in waardoor nieuwe exemplaren steeds fijner zitten. Nadeel is dat het in het begin pijn aan de ondertanden kan geven in de loop van de nacht en dat het bijten pijnlijk kan zijn door de hete gel waarin je bijten moet. Al met al een duurzaam en fijn product wanneer het eenmaal goed zit.
Bij een overbeet raad ik aan om de onder- en de bovenkaak tijdens het bijten goed in het midden te plaatsen zodat tanden zacht omgeven zijn door de gel en niet in aanraking komen met de randen. Dit vraagt wat bijstelling van de onderkaak omdat de bovenkaak stationair is.

Rosa

Snurken
4/5

Super ding! Ik heb de beugel wel 5 min ipv 2 min in heet water gelaten want het materiaal was nog niet zacht genoeg om goed in te bijten. Snurken is zo goed als verdwenen. Af en toe beetje geluid maar niet storend. Je zou dan nog een iets langer haakje op kunnen doen om het geluid helemaal niet meer te horen. Het is wel erg wennen voor de kaken om zo een beugel in je mond te hebben omdat het de onderste kaak behoorlijk naar voren trekt, maar het is ieder dubbeltje waard. Na 3 keer dragen wordt ongemak en spierpijn in de kaak stukken minder. Dus zeker de moeite waard om te kopen!

S.

SlaapapneuSnurken
5/5

Geweldig resultaat vanaf de eerste nacht. Snel bezorgd en goed te volgen handleiding met video. Een oud probleem volledig opgelost. Dank mede namens mijn man!!!

Rita van der Linden

Snurken
5/5

Nu 3 dagen in gebruik, werkt boven verwachting goed. Wel 1 dag flink wennen in je mond en voor je kaken. Zou fijn zijn als je op kan geven of je 2 kleine of 2 grote kunt ontvangen ipv 1 kleine en 1 grote. De kleine kan ik dus nu weggooien, jammer.

Wil

Snurken
5/5

Sinds ik de Oniris anti-snurkbeugel gebruik, kan mijn vrouw weer slapen. Gelukkig. Het dragen ervan is wel wennen, maar dat komt goed als je eenmaal de goede afstand hebt verkregen. Het materiaal is soepel. De service van KNO-winkel.nl is in een woord super. Werd keurig behandeld. Bij eventuele problemen werd het spoedig opgelost. Mijn dank daarvoor.

Mv. Orsouw